Præsentation af afgangsprojekter – Professionsbachelorer i fødevareteknologi og applikation
Kom og mød 8 spændende afgangsprojekter præsenteret af de dygtige professionsbachelorer i fødevareteknologi og applikation fra Erhvervsakademi Aarhus.
Afgangsprojekterne præsenteres d. 16. juni som posters mellem 11.30 og 13.00 i kantineområdet i Agro Food Park 13. Det er gratis at deltage, og der kræves ikke tilmelding.
De 8 problemstillinger, som de studerende vil præsentere er:
- Optimering af plantebaseret yoghurt alternativ med andre baser end kokosmælk.
- Mikrobiologisk holdbarhed og sensorisk kvalitet samt fødevaresikkerhed af optøet stenbiderrogn pakket i modificeret atmosfære
- Opløselighed ostevoks- pilotstudie til bestemmelse af evt. migrations komponenter fra voks til ost
- Hestebønner - vurdering af næringsværdi og energiindhold samt næringsdeklarationer i henhold til gældende lovgivning på de frosne grønne bønner
- Hvilke plantebaserede smagsgivere findes der på markedet inkl. umami
- Udvikling af en spiselig ske
- Udvikle metode til trykkogningsbehandlinger og evaluere smags- og smagsprofilen af Laminaria hyperborea (tang)
- Anvend trykkogt Laminaria hyperborea (tang) i mayonnaise/dressinger samt testning af produkterne