Bliv en del af et nyt fælles Food Lab i Agro Food Park

Er du en startup-, lille- eller mellemstor virksomhed, der har brug for et professionelt udviklingskøkken eller laboratoriefaciliteter til at eksperimentere, udvikle prototyper og teste nye smagsoplevelser? 

Så er dette din chance for at være med fra starten på et fælles Food Lab i Agro Food Park.

Kom og vær med til denne inspirerende eftermiddag, hvor vi sammen undersøger behovet og skaber rammerne for et nyt fælles Food Lab i Agro Food Park. 

📅 Dato: 19. marts

⏰ Tidspunkt: kl. 15-17

📍 Sted: Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N

📩 Tilmelding: Søren Madsen – srma@agrofoodpark.dk

 

Program:

✅ Introduktion og præsentation af deltagende virksomheder

✅ Rundvisning i muligt lokale i Agro Food Park v. Søren Madsen

✅ Indblik i foreningsorganisering v. Morten Haarh Jensen, Juridisk specialkonsulent, SEGES

✅ Erfaringer fra tidligere delelabs – økonomi, udstyr og praksis v. Carl Bjarne Mikkelsen, Danature

✅ Fælles brainstorm: behov, medlemskaber og forretningsmodeller

 

Hvorfor deltage?

🔹 Vær med til at forme en ny fælles produktudviklingsplatform og testfaciliteter for innovation i fødevarebranchen

🔹 Netværk med andre virksomheder og eksperter, der brænder for fødevareudvikling

🔹 Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi deler viden, ressourcer og faciliteter

Bag initiativet står Klaudia Laczi og Giulia Marchetti fra Connecting Grounds, Carl Bjarne Mikkelsen fra Danature foods og The Organic Crave, Søren Madsen fra Agro Food Park og Elena Skytte fra inkubationsmiljøet Haystack og Food & Bio Cluster Denmark.

Carl Bjarne har mange års erfaring med det fælles udviklingskøkken Food Innovation Lab, Aarhus, i hans tid som medejer af bl.a. virksomhederne Nutramino, Easis, Danature Foods og All4Me.

Lyder det som noget for din virksomhed? Så tag del i samtalen, og vær med til at skabe et innovativt udviklingsmiljø for fremtidens fødevarer.

Vi glæder os til at se dig.