Vi er glade for at meddele, at 21 engagerede studerende fra uddannelsen "Professionsbachelor i Fødevareteknologi og Applikation" på Erhvervsakademi Aarhus vil besøge os i Agro Food Park 15 den 19. juni. Disse ambitiøse studerende er ivrige efter at dele deres afsluttende projekter på 2. og 4. semester.
I kantine i Agro Food Park 15 vil der være 7 forskellige grupper, hver med deres poster. Disse studerende har dedikeret tid og energi til at tackle virkelige problemstillinger inden for fødevareindustrien. Nogle af problemstillingerne er endda blevet stillet af virksomheder her i Agro Food Park.
Kom forbi i din frokostpause mellem kl. 11.30 og 13.30 for at snakke direkte med disse talentfulde studerende og få indblik i deres spændende projekter. De vil være klar til at besvare spørgsmål og give yderligere detaljer om deres arbejde.
Her er en oversigt over de syv gruppers projekter:
- Sensorisk og kemisk kvalitet af blancherede skalrejer (Royal Greenland)
- Stabilitet af naturligt farvestof ved forskellige temperaturer, lys og pH (Teknologisk institut)
- Stabilitet og udvikling af ostevoks ved forskellige opbevaringstemperaturer (Procudan)
- Kortlægning og beskrivelse af funktionelle egenskaber for stivelses- og proteinberigede ærtemelsfraktioner (Forskning og udvikling, EAAA)
- Kan sukkertang forlænge holdbarheden af rugbrød?
- Karakterisering af citrusfiber samt udvikling af en æggefri bearnaisesauce baseret på citrusfibre (CP Kelco)
- Udvikling af en fermenteret hybrid yoghurt baseret på mælk og planteingredienser (Planet Dairy)
Vi ser frem til at byde de studerende velkommen, og få mere at vide om deres innovative ideer og løsninger. Sæt kryds i kalenderen og glæd dig til at blive inspireret af fremtidens fødevareteknologi!