Hvordan ser din fremtid ud?
Lær mere om dine muligheder for en fremtid i et af Danmarks mest fascinerende og internationale erhverv; landbrugs- og fødevareerhvervet. Landbrugs- og fødevarevirksomheder har brug for medarbejdere inden for et bredt felt af fagområder, fx ingeniører, forretningsudviklere, fødevareforskere, landbrugseksperter, revisorer og marketing
Igen i år bliver Career Day afholdt i Agro Food Park 26. Der er to timeslots, som du kan tilmelde dig. Tidsplanerne finder du længere nede på siden.
Tilmeld dig timeslot 1: 10.00-13.30
10.00 -10.15 Velkommen v. direktør Anne-Marie Hansen, Agro Food Park, og 4 nyansatte i landbrugs- og fødevareklyngen
10.40 - 11.00 Talk: Love your microbes - they are everywhere v. Lallemand
11.15 -11.45 Q&A: Det første job - hvad er HR på udkig efter? v. Foodjob Nordic
11.15 Sandwich to-go, Compass Group
12.00 - 12.20 Talk: Udvikling af den plantebaserede værdikæde: Fra jord til bord i Danish Agro Koncernen
12.30 - 12.50 Talk: Turning waste into value - Biogas production v. Nature Energy, Lina Johanna Nåbo Andersen
12.30 - 13.30 Workshop: Professional Networking for studerende og nyuddannede v. Foodjob Nordic og Studenterhus Aarhus
Tilmeld dig timeslot 2: 13.15-16.15
13.15 - 13.30 Velkommen v. direktør Anne-Marie Hansen, Agro Food Park, og 4 nyansatte i landbrugs- og fødevareklyngen
13.50 - 14.10 Talk: Digital Crops – Satellite images, Tractor and Machinedata, drones and loads of data v. digital direktør Jesper Riber Nielsen, SEGES Innovation P/S
14.30 - 15.00 Q&A: Entrepreneur - inspiration til at starte egen virksomhed v. Food & Bio Cluster Denmark og The Kitchen
15.10 - 15.30 Talk: Microorganisms in our food - The good, the bad and the ugly v. administrerende direktør Prof. Dieter Elsser-Gravesen, ISI Food Protection
15.40 - 16.00 Talk: AI i landbruget - nyeste trends og løsninger v. faglig leder Philipp Trénel, Teknologisk Institut
16.00 Bao og netværk
Gør dig klar til Career Day med fire simple steps
Se videoen fra Career Day 2022
Sidste år havde vi fornøjelsen af at følge Marc Auguet, der studerer Molekylær Ernæring og Fødevareteknologi på Aarhus Universitet, mens han udforskede og oplevede Career Day.