Hos vestjyske Able Winery produceres æblevin i høj kvalitet, der er lavet på forskellige danske overskudsæbler
Agrain er en fødevareteknologisk virksomhed, der upcycler brugte korn, som de omdanner til næringsrige, alsidige og aromatiske meltyper
Bolcheværk laver bolcher sødet med stevia frem for sukker, og de benytter udelukkende naturlige smags- og farvestoffer
Som verdens eneste økologiske og cirkulære bryggeri, brygger BRØL bæredygtig øl ved at omdanne overskudsbrød til øl
Med ingredienser høstet lokalt i Mols Bjerge, har BullsEye Spirits udviklet bæredygtig spiritus med omtanke på flora og fauna
Hos Bælg produceres lækre konfektsnacks, som er lavet på forskellige typer af 2. sorterings bælgfrugter og aquafaba
Contempehrary anvender indonesiske fermenteringsmetoder til at producere plantebaserede og naturlige fødevarer
Hos Dansk Camelina producerer de blandt andet økologisk, koldpresset spise- og stegeolie af frø fra den danske plante, camelina
Foruden æg, specialiserer DAVA Foods sig også i plantebaserede alternativer og har blandt lanceret serien "No", der er 100% økologisk, plantebaseret og glutenfri
Hos Food by Nature sælger de 'Vild Chokolade', som er fremstillet af kakao fra Amazonas regnskovens oprindelige, vilde kakaotræer. Smagen er mild og anderledes.
Globe Buddy vil forkæle din hund og mindske dens CO2-(pote)aftryk med godbidder og tørfoder, som er lavet på insektprotein
Good Sodas giver dig et sundt og koffeinfrit alternativ til sodavand ved at lave sodas baseret på fermenteringsmetoder
Havsmag dyrker og høster tang ved Langelands kyster og har med "havets superfood" skabt flere bæredygtige produkter
Linser for livet dyrker og sælger forskellige sorter af danske linser og bælgfrugter og tilbyder også linsemel og ærtemel
Ma-Mam er en frysetørret grøntsagsmos til de mindste, som kan doseres i små portioner, så du undgår madspild
MayMays laver krydrede, sprøde og plantebaserede snacks med inspiration fundet i det farverige indiske køkken
PlanetDairy skaber produkter med både mejeri- og plantebaserede ingredienser, men med mindre vandforbrug og CO2-udledning
Raw Culture producerer kombucha, der er fermenteret te, som indeholder organiske syrer og gode bakterier, der fremmer en sund tarmflora
Tempty Foods præsenterer TEMPTY, der er et alternativ til kød og tofu, og som er lavet af blandt andet mycoprotein fra fungi
Uhhmami laver innovative veganske bouillons og krydderier, der lover at hæve traditionelle retter uden at gå på kompromis med smagen
Hos Vebu Foods laver de forskellige og naturlige plantebøffer, som hver har sin unikke kombination af grøntsager og krydderier
Verdens Ende producerer økologisk, sprødt og smagsfuldt mikrogrønt, som dyrkes ved Helgenæs på Djursland
Wbalance producerer afslappende frugtdrikke, der har en videnskabelig dokumenteret effekt på en forbedret søvnkvalitet
Med sæsonbestemt fokus, sælger den emballagefri købmand RAA-Aarhus varer med vægt på bæredygtighed, lokal tilknytning og kvalitet