Begynd dagen med en kop kaffe i Food Nations Visitor Center, som har til huse i Agro Food Park. Her kan du se, hvordan Danmarks styrkepositioner inden for landbrug og fødevareproduktion bliver vist frem for internationale interessenter.
Tag på en interaktiv rejse gennem den danske fødevareklynge. Mærk fortællinger om dansk landbrug- og fødevarehistorie på egen krop blandt andet gennem VR-briller.
Hvor: Agro Food Park nr. 13.
Tilmelding via e-mail til Søren Madsen på srma@agrofoodpark.dk
Mød fremtidens innovative løsninger inden for bæredygtig udvikling i hele værdikæden
Denne insight vil være på dansk.
Hør madhistoriker og museumsinspektør, Bettina Buhl, fortælle om den danske madkultur gennem tiderne
Denne debat foregår på dansk
Foreningen for Reduceret Jordbearbejdning i Danmark inviterer til en debat om, hvad regenerativt landbrug egentlig er.
Denne Talk vil være på dansk.
Compass Group er på en rejse mod en mere bæredygtig foodservice. Anne-Sofie Hattesen, leder af ESG i Compass Group Danmark, vil give et indblik i, hvordan vi integrerer ESG i foodservice.
Denne insight vil være på engelsk.
Hør professor Poul Erik Jensen fortælle om plantebaserede "cheese gels"
Denne debat vil foregå på dansk.
Bliv klogere på oksekødets rolle i den eksisterende og intense debat om kvægs indflydelse på biodiversitet.
Debatten præsenteres af Innovationscenter for Økologisk Landbrug.
Mavens Hule vil være på dansk.
Fem nystartede virksomheder pitcher deres idéer for et panel af fødevareentusiaster. Virksomheden, der rammer panelet bedst, får mulighed for at levere deres produkt til Compass Groups kantiner. Vinderen afsløres i Mavens Hule kl. 14.30-15.00.
Denne insight vil være på dansk.
Chefkonsulent ved HedeDanmark, Lisbeth Jess Plesner, giver et indblik i blåmuslingers rolle som en central fødevare i fremtidens grønne omstilling af fødevareproduktionen
Denne debat vil foregå på dansk.
Bliv klogere på, hvordan vi kan nedbryde barriererne for en grønnere menu i danske køkkener.
Debatten præsenteres af SEGES Innovation.
Denne insight vil være på engelsk.
Hør professor Jette Young give et indblik i, hvad "dyrket" kød er, og principperne for hvordan det produceres
Denne Talk vil være på dansk.
Lisbeth Ankersen, indehaver af Innovaconsult, byder på et glas bobler, mens hun fortæller om muligheden for at bruge gopler til fødevarer, kosmetik eller medicin
Denne insight vil være på dansk.
Denne Talk vil være på dansk.
Hør historien om Det Kærlige Måltid ved stifter Charlotte Thyberg
Denne debat vil foregå på dansk.
Teknologisk Institut inviterer til debat om kvantificering af bæredygtighed, hvordan vi sikrer retvisende beregninger, de begrænsninger der er, og hvordan vi overkommer dem i fremtiden
Debatten præsenteres af Teknologisk Institut.
Denne insight vil være på engelsk.
Hør Country Food Range & Supply Leader hos IKEA Group, Peter Broholm, fortælle, hvilke initiativer IKEA Food har for at fremskynde vejen mod mindre madspild og lavere CO2-udledning
Denne Talk vil være på engelsk.
Hør Tin Rudnicki, fra The Alt Protein Project ved EIT Food, fortælle om alternative proteiner, der produceres af planter eller dyreceller eller ved hjælp af fermentering.
Denne keynote vil foregå på engelsk
Denne præsentation vil dække noget af den nyeste PlantPro-forskning fra AU, CBS og CU.
Keynote ved Maartje Mulders, Postdoctoral Researcher, Aarhus BSS, AU
Denne insight vil være på dansk.
Direktør for innovation v. SEGES Innovation, Lisbeth Henricksen, præsenterer SEGES Innovations arbejde med at skabe flere bæredygtige fødevarer, og hvordan bæredygtigstiltag kan dokumenteres
Vinderen af Mavens Hule findes og fejres. Efterfølgende vil der være feedback, råd/vejledning og resultater/konklusioner.
Denne insight vil være på dansk.
Associate professor Susan Løvstad Holdt fortæller om fremtidens spiselige fødevareemballage