Flyt ind

Fra jord til skrivebord

Hvis du vælger at flytte ind i Agro Food Park bliver du en del af et fællesskab hvor vi kan tilbyde et unikt vidensmiljø med fokus på fødevarer, sundhed og landbrug.
Agro Food Park tilbyder alt fra et fleksibelt full-service kontormiljø for iværksættere, mindre og mellemstore virksomheder til muligheden for at bygge dit eget domicil – fra jord til skrivebord. 
Vores lokaler og services indrettes efter dine behov, og vi tilbyder en bred vifte af fællesfaciliteter og servicefunktioner, som sikrer, at du får en hverdag i Agro Food Park, hvor du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Som beboer får du bl.a. adgang til reception, kantiner, mødelokaler med konferenceudstyr samt lækre rehabiliteringsområder.

Er du indenfor landbrugs- og fødevaresektoren og har du en forretningsidé, er en mindre eller mellemstor virksomhed, eller søger du en byggegrund til dit domicil, så kom forbi og få en uforpligtende snak om muligheder og priser.

Inkubator
Agro Food Park har siden 2013 haft et inkubationsmiljø for iværksættere og mindre virksomheder. Inkubationsmiljøet udvikles og drives af Agro Business Park. Siden 2013 har det bl.a. resulteret i 25 virksomhedsopstarter, som tilsammen har tiltrukket mere end 30 mio. DKK i risikovillig kapital. Kontakt Site Manager, Kathrine Vejgaard Stage på kvs@agropark.dk eller mobil +45 30 50 36 25 for at høre mere om inkubationsmiljøet i Agro Food Park. 

Anne-Marie Hansen

Director

+45 26 25 65 93