Den Grønne Frisør

Velkommen til Den Grønne Frisør

I Agro Food Park ligger Den Grønne Frisør. En lille hyggelig miljøvenlig frisør, som bruger produkter uden overflødig kemi. Her kan du læne dig tilbage og få et pusterum fra hverdagen og nyde en kop kaffe eller the imens jeg klipper dit hår.

Mit navn er Sarah Kirkegaard, og jer er Den Grønne Frisør. Navnet til salonen kom meget naturligt til mig, da jeg altid har værnet om det grønne koncept og synes det er vigtigt at stille høje krav til de produkter jeg bruger i salonen; For din, min og miljøets skyld.

Jeg har 10 års erfaring inden for frisørfaget og min tidligere arbejdsplads var hos den miljøvenlige frisør Birthe Glerup i Århus. Hos Den Grønne Frisør vil jeg gøre rigtig meget ud af at lytte til dig og dine ønsker, så jeg kan rådgive dig ud fra dit behov og ikke blot ud fra hvad moden dikterer.

Hos mig kan du booke tid til en klipning og/eller farve af hår, bryn og vipper i løbet af din arbejdsdag eller efter arbejde når det passer dig.

Du booker online og kan betale med Mobilepay. 

Læs mere og bestil tid allerede i dag her.

Jeg glæder mig til at blive din nye frisør.

//

You can now visit the hairdresser in Agro Food Park.

The hairdresser is located in Agro Food Park 13 in Skejby.

Each haircut comes with a great cup of coffee in the cozy atmosphere in the cube.

Sarah has 10 years of experience from one of Aarhus' leading salons, Birthe Glerup and looks forward to becoming your new hairdresser in Agro Food Park.

Read more and book online here (only in Danish at the moment).