Skal din virksomhed deltage på Career Day i Agro Food Park?

Gode grunde til at din virksomhed skal være med på Career Day.

IMG 8806

Mød 500-600 studerende

Ca. 75 % danske og ca. 25 % internationale studerende fra studieretninger som fx: Fødevareteknologi og Applikation, Kemiteknologi, Molekylær Ernæring og Fødevareteknologi, Agro Business Manager, Maskinmester, Procesteknologi, Jordbrugsteknologi, Ernæring og Sundhed og uddannelser inden for salg, markedsføring og IT

IMG 8667

Design jeres eget område

Med beachflag, roll-ups, borde, merchandise, smagsprøver, præsentationer, udstyr eller hvad I har lyst til at medbringe. Så længe det kan passe ind på 6-15m\2 plads. Vi er åbne for spørgsmål, og vil altid gerne forsøge at imødekomme jeres ideer.

IMG 8850

Vær vært for din egen aktivitet

Vi giver jer muligheden for at afholde jeres eget oplæg, præsentation, Q&A, workshop eller anden aktivitet, som en unik måde at promovere jeres virksomhed. Vi tager gerne en snak om jeres ideer. Men vær hurtig -  der er begrænset plads i programmet.

IMG 8809

Fuld forplejning

Vi sørger for fuld forplejning til alle deltagende medarbejdere, hvilket inkluderer kaffe, læskedrikke, frokost samt en let ret og øl til alle, når vi runder af. 

IMG 8702

Netværk med virksomheder

Grib chancen for at netværke med medarbejderne fra de øvrige deltagende virksomheder. Sandsynligheden for, at I arbejder med noget af det samme er ret stor.

Har du spøgsmål til Career Day, eller er du interesseret i at være med? 

Kontakt til Søren Madsen

Har du flere spørgsmål til Career Space eller interesse i at blive partnervirksomhed?

Kontakt til Johanne Birn