Grundfortællingen om Agro Food Park

Velkommen til fremtiden!

Agro Food Park vil være det førende innovations- og vækstcenter for fødevarer i Danmark – og blandt de bedste i verden. Det er her fremtidens produkter skal skabes af spændende virksomheder, forskningsinstitutioner og uddannelsesinstitutioner i et frugtbart samarbejde. I dag arbejder der ca. 1.000 mennesker i Agro Food Park. 

I Agro Food Park bliver man en del af et åbent og tillidsfuldt økosystem: Viljen til åben innovation skal skabe nytænkning og vækst for alle involverede, og dermed gøre Agro Food Park til et kraftcenter i den danske fødevareklynge.

Agro Food Park bygger videre på stolte danske traditioner for tillidsfuldt samarbejde mellem stærke parter i dansk landbrug og fødevareindustri – med fokus på at udvikle fødevarer af højeste kvalitet, der efterspørges i hele verden.

Området, nybygggeri og infrastruktur udvikles med udgangspunkt i en visionær masterplan – rammer, der kan medvirke til at realisere ambitionerne,  og samtidig rumme markante, fysiske løsninger, der også visuelt sætter Agro Food Park på verdenskortet.

Agro Food Park er stedet hvor man SKAL være, hvis man vil udvikle sine ideer, sin virksomhed, sin innovationskraft og sit netværk indenfor fødevarer.
Så velkommen til fremtiden – læs meget mere om Agro Food Park her på siden.

Vil du flytte ind eller høre mere om muligheder for at bygge eller leje? Kontakt Anne-Marie Hansen eller Søren Madsen herunder.

Anne-Marie Hansen

Director

+45 26 25 65 93

Søren Madsen

M3 Manager

+45 21 63 88 46