Arla Innovation Center

Agro Food Park 19

AIC Reception

Mail: receptionen_aic@arlafoods.com

Website: www.arla.dk

Tlf.: +45 91 31 18 00 (8:00 - 17:00 / Fredag 8:00 - 16:30)

Arlas nye innovationscenter, som åbnede 1. februar 2017 omfatter 10.000 m2 i en klynge af fødevarevirksomheder og forskningscentre i Aarhus, som er udpeget til europæisk kulturhovedstad i 2017, og som har sat sig som mål at blive et nyt "Silicon Valley" for udvikling og innovation inden for fødevarer.

Med sin centrale placering i en af verdens stærkeste og mest ambitiøse food clusters har Arla langt større muligheder for at indgå nye partnerskaber og alliancer, og vi tror på, at vores nye globale innovationscenter vil sætte yderligere skub i miljøet og blive et fyrtårn, som vil tiltrække endnu flere internationale virksomheder og forskningsinstitutter. Det bliver en kæmpe gevinst både for os og hele Danish Food Cluster.

Arlas innovationsmodel har en stor konkurrencemæssig fordel sammenlignet med andre internationale fødevareproducenter, fordi Arla er et andelsselskab, som ejes af 12.000 mælkeproducenter i syv europæiske lande, så virksomheden har fuld kontrol med hele værdikæden og kan anvende en innovativ tilgang fra gård til bord.

Mælkeproduktion og -behandling går hånd i hånd hele vejen. Alle vores produkter indeholder så få og så naturlige ingredienser som muligt, og vores systematiske tilgang til sundhed er en integreret del af vores samarbejde med universiteter og i vores produktinnovation. Alle er fokuserede på, hvordan vi kan hjælpe mennesker med at leve sundere og give så mange som muligt adgang til naturlige, nærende mejeriprodukter."

aic