Cool-Coffee

Agro Food Park 13

Att.: Marco Würgler

Mail: maw@cool-coffee.com

Website: www.cool-coffee.com

Tlf.: +45 29436866

Vi danskere elsker kaffe, så simpelt er det. De fleste af os drikker det hver eneste dag. Vi nyder dog kaffen på forskellige tidspunkter af dagen, af forskellige årsager og endda på vidt forskellig vis. For nogle fungerer kaffen som et must-have til eftermiddagskagen, for andre er det essentielt for overhovedet at få sparket dagen i gang. Fælles for os alle er dog, at vi elsker hvad kaffen gør ved os.

Cool-Coffee er en hyldest til den gode kaffeoplevelse. Da kaffe er vores store passion, er intet overladt til tilfældighederne, og visionen er enkel: At lave velsmagende shots til alle som elsker smagen af rigtig kaffe. 

Vi kalder det Cool-Coffee, fordi disse er lavet på rigtig koldbrygget kaffe, og indeholder derfor også naturligt koffein. Vores cold brew sødes med lidt karamel og vanilje, inden der blandes en god kvalitetsvodka i, så den holder 19% alc. Den går godt til et stykke godt chokolade, er helt ideel til en isdessert til dine gæster, eller bare i festlige sammenhænge med vennerne.

Med begrænset sukker, mener vi at være lykkedes med ønsket, om at udvikle en naturlig serie af velsmagende shots, som skiller sig ud fra alternativerne. Vi henvender os typisk til det lidt mere kvalitetsbevidste publikum. Dem, som ved, at der kan være forskel på shots og mener et shot kan nydes, samt er villige til at betale et par kroner mere for de rigtige råvarer.

Cool-Coffee er udviklet på baggrund af en fælles kærlighed for kvalitets kaffe. Hos os dyrker vi kaffens mange anvendelsesmuligheder. Med udgangspunkt i en mere nuanceret interesse for kaffe, har vi i årevis eksperimenteret med nye smagsvarianter & produktionsteknikker. Vi kan trygt bryste os af, at vi forstår god kaffe!

Cool-Coffee Original indeholder 70cL, og er den første variant i en ny serie af koldbryggede kaffeshot med alkohol. Server den kølig, mærk energien fra den naturlige koffein og nyd den afrundede smag af rigtig kaffe!

Salgskanaler: 

Vi sælges via diverse vin- & spiritus-forretninger, samt speciel-& delikatesseforretninger. Ligesom vi sælges via barer, caféer og restauranter.

Prisen ved vores forhandlere ligger typisk mellem 185,- flasken.

Applikationer: 

Foruden at drikkes rent fungerer vores cold brew, med sin naturlige kaffesmag, sig nemlig også fantastisk til mikser i diverse drinks og cocktails. Derfor har udviklet en række fornyende opskrifter som giver en række af de gamle klassikere som iskaffe, Espresso Martini & White-Russian et forfriskende twist. Ideen er at holde disse opskrifter simple, så de realistisk set kan laves af private i hjemmet. Folk får drinkshæftet med hjem ved køb af flaske i en forhandler. 

Pipeline: 

Koldbrygget kaffe er basen til hele konceptet, og vi har adskillige ideer i pipelinen. Vi er startet med at arbejde med vodka, da det er nemmest at håndtere på industriel-skala. Da vi dog startede, var ideen oprindeligt at arbejde med andre spiritusser, og vi har dog også lykkedes med at udvikle nogle spændende smagsnuancer med både rom og cognac også, hvilket jeg håber en dag at få sat i produktion. Ligeledes vi er begyndt og synes at kaffe-tequila er en spændende kombination. I øjeblikket planlægger vi dog først med at udvide med 2 nye varianter i vodka-linjen, inden vi vil videre og skifte over til at arbejde med rom og tequila (og til dels cognac).